Wat klanten zeggen


Erin was een rots in de branding, want ik ben geen held waar het computer problemen betreft. Rustig, geduldig en deskundig hielp ze me weer op weg. Zo attent om ook achteraf nog te informeren, hoe het gaat en advies te geven. Grote dank! Ik beveel Erin van harte aan!

- Esther -


Zeer tevreden over het digitaliseren van onze offertes en facturen.
Ook bij wat extra vragen direct geholpen en alles rustig en duidelijk uitgelegd.
Goede afspraken, duidelijke uitleg, scherp in prijs en een fijne samenwerking.

Een echte aanrader!!

- Chris -


Erin heeft ons enorm geholpen bij het opzetten van een klantenbestand mbt een uitnodiging. Tevens gaf zij handige tips voor het opstellen van een tekst en de lay-out. Snel en accuraat. Wat een aanwinst om Erin te kunnen inzetten voor dit soort ingewikkelde pc-zaken.

- Stefka -


Erin heeft goed werk geleverd voor mijn moeder. Eerst heeft ze de smartphone voorzien van meerdere updates, zodat deze beter beveiligd is. Tevens opgeschoond zodat er meer opslagruimte beschikbaar werd voor foto’s en andere apps.
Daarnaast heeft ze haar laptop opgeschoond, waardoor hij een stuk sneller is geworden.
Ook heeft Erin haar geadviseerd en geholpen met internetbankieren. Mijn moeder is erg te spreken met haar werkzaamheden, haar persoonlijke aanpak en het feit dat ze iemand kan spreken en vragen kan stellen. Dit heeft zij als erg prettig ervaren. Zij kan Erin als Assistent aan huis dan ook aanraden.

- Eduardo -


Erin heeft mij prima geholpen met de keuze voor een nieuwe PC en nadien ook met het in gebruik nemen ervan! Alles verloopt soepel met haar! Ik ben blij met de hulp die ik van haar kreeg!

- Manon -


Erin is een vriendelijk en rustig persoon die mij heel goed heeft geholpen. Ik kan haar zeker aanraden.

- Marianne -


Leuke dame die pro actief meedenkt en naderhand beveiligd al je wachtwoorden aanlevert. Zo lukt het mij overzicht te houden.
Hulp bij installeren van alle iPads voor de kids, waarbij wij als ouder de online tijd in zicht kunnen houden en surfgedrag kunnen inzien helpen ons enorm.

- Johan -


Een vriendin van mij heeft mij Erin Alflen geïntroduceerd! Een dame met veel kennis en kunde in de digitale wereld .
Ik was al een tijdje op zoek naar iemand die mij kon helpen met CP / administratie en mobiel. Erin is deskundig, hulpvaardig en ook betrouwbaar!!! Zij heeft veel kennis en helpt je orde op zaken te stellen. Daarbij legt ze alles rustig uit .Heel plezierig! Niets is haar teveel!
Kortom een grote aanrader! voor al je vastgelopen administratieve zaken/CP of vernieuwing van je eventuele website!

- Cita -


Door ziekte van mijn echtgenoot moest ik de administratie overnemen! Samen met de hulp van Erin heb ik nu e.e.a onder controle. Niet alleen op papier maar ook via mijn computer. Erin is niet alleen super handig en snel met adviezen, maar ze is ook een prettig mens en zeer discreet. Ik heb verschillende vriendinnen haar aanbevolen en die zijn ook super enthousiast. Ook op telefoongebied kan ik mijn vragen aan haar kwijt, kortom; een aanrader in de ruimste zin van het woord een echte waardevolle assistent!"

- Mado -