Wie ben ik?

"Het ontstaan van Assistent aan Huis"

Al jaren doen vrienden en kennissen een beroep op mij voor diverse problemen van digitale aard.

Zo kwam ik via mijn netwerk bij -mijn inmiddels- eerste klant die vastliep in de huidige complexe digitale wereld. Na mijn interventie bleek zij ontzettend opgelucht en dankbaar voor mijn geboden hulp aan huis en hierdoor kon zij weer verder met haar belangrijke (digitale) zaken. 

Ik kwam hierdoor tot de conclusie dat er best wel veel van mensen gevraagd wordt. Wat vaak eenvoudig wordt voorgespiegeld, blijkt voor veel mensen toch een stuk complexer te zijn. Elke keer wanneer ik iemand hielp, viel er een last van hun schouders en zag ik de opluchting. Op mijn beurt gaf mij dit veel voldoening.

Het zal u dan ook niet verbazen dat ik van mijn uit de hand gelopen vriendendienst mijn werk heb gemaakt en zo is mijn onderneming Assistent aan Huis geboren.

Mijn naam is Erin Alflen. 41 lentes jong, woonachtig te Wijk bij Duurstede.

Na vele jaren gewerkt te hebben in de zakelijke dienstverlening bij diverse organisaties, ben ik nu iets gaan doen wat aansluit bij mijn passie.

Deze onderneming is op een natuurlijke manier ontstaan, vanuit een intrinsieke motivatie om mensen digitale hulp aan huis te bieden.

Mijn drijfveer is het ontlasten en helpen van mensen. Passie, humor, respect en empathie kenmerken verder mijn werkwijze.  Door het menselijke met het resultaatgerichte te verbinden koppel ik affectiviteit aan effectiviteit.